Telèfon / Fax Mòbil
Realitzem instal•lacions i reformes d'aigua, llum i gas, demani pressupost sense compromís.

Tractament d´aigua

Tractament d´aigua
Descalcificadors.
Per la nostre situació geogràfica tenim un subsòl calcari, això fa que l’aigua que ens arriba a les nostres llars tingui una concentració alta amb calç que segons la regió serà mes o menys alta, aquesta concentració la definim en graus francesos (HºF), el resultat ens dirà la duresa de l’aigua.

Una de les possibilitats que tenim al mercat són els descalcificadors, aquests retenen la calç que porta l’aigua mitjançant un intercanvi iònic, transformem una aigua dura amb una de tova. Els resultats són sorprenents i a curt termini tenim l’amortització de l’aparell , aquesta ràpida amortització ve donada per l’estalvi que aquest ens produeix, una important reducció en manteniments d’aparells que funcionen amb aigua, un estalvi energètic, menys consum en detergents i productes de neteja, a més, tindrem una pell més suau i sana i un cabell més sedós.

En el mercat hi ha una amplia gama d’aparells, les diferencies entre ells són importants: els materials de construcció, l’ordinador, les vàlvules, les resines i altres aspectes tècnics que fan variar el preu en el moment de la compra.

Després d’aquesta petita introducció els hi oferim alguns enllaços per poder consultar dades d’unes de les marques líders en el sector. Per qualsevol dubte ens poden visitar a la nostra botiga i l’hi farem els aclariments que siguin necessaris, tant en descalcificadors domèstics com industrials i poder tenir un pressupost que s’adapti a les seves necessitats.
Domèstics i PIMES.
Grans prestacions en espais reduïts.
Industrials i comunitaris.
Anexe.
No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte o aclariment.

Podem desplaçar-nos al seu domicili o comunitat per calcular quin es l’aparell per les seves necessitats, fent una analítica gratuïta de l’aigua per saber la duresa i la seva qualitat.

Per a més informació aquí tenen alguns enllaços on podran veure diferents tipus de descalcificadors, osmosi i fonts d´aigua que existeixen en el mercat.
Demana el teu pressupost sense compromís
E-Mail Castellà Català Visitar ath Visitar erie aquatecnic Eco-Tècnic Palafrugell (Girona) Descalcificadors Domèstics i PIMES. Descalcificadors per espais reduïts. Descalcificadors Industrials i comunitaris Descalcificadors Domèstics i PIMES. Descalcificadors Domèstics i PIMES. Descalcificadors Domèstics i PIMES. Descalcificadors Domèstics i PIMES.
Compact i Duo
Robosoft
Eco Water
A-Star
Erie
TwinTec
Robosoft